zondag 24 mei 2015

Green is Cool!


Geert Kooistra is een ambassadeur zoals Green’s’Cool (klinkt als Green School) zich zou wensen. Met enthousiasme en verve vertelt hij als kwartiermaker over het programma dat onderwijs, overheid en ondernemers bij elkaar brengt om samen te werken aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke kwesties. 
De activiteiten van Green’s’Cool laten leerlingen kennismaken met de praktijk, die op zijn beurt profiteert van kennis en (innovatief) inzicht van jongere generaties.

Green’s’Cool organiseert hiervoor voor leerlingen van PO en VO buitenschoolse activiteiten, interdisciplinaire projecten, buurtprojecten en educatieve campagnes.

Green’s’Cool, is opgericht i.s.m. Wubbo Ockels en is ontstaan op Aruba, waar met de hulp van Richard Branson’s Carbon War Room en TNO gewerkt wordt aan een optimistisch en innovatief investeringsklimaat voor greentech bedrijvigheid en een duurzame (kennis)economie. Er wordt een dynamische, eigentijdse en optimistische bewustwording- en educatiecampagne gevoerd, waarin de onderwijssector een sleutelrol speelt. Echter ook buiten het onderwijs, spreekt Green’s’Cool eigenlijk iedereen aan; professioneel en persoonlijk. Wie wil er nu niet ‘groen’ zijn en meewerken aan duurzame oplossingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten